* ATENȚIONARE *

*** Ritmul postărilor este funcție de timpul liber disponibil destinat traducerii materialelor video ***

* * * Mulțumesc pentru înțelegere * * *

vineri, 2 martie 2018

INTRODUCERE LA PRIMIREA DE DATE (INFORMAȚII)


   Paradigma ca formator de Arhetipuri

     Este necesar să se înțeleagă bine acest punct pentru a putea înțelege apoi următoarele postări.
  Definiția termenului „paradigma” conform Wikipedia este următoarea: (Termenul paradigma vine din greaca antică „paradeigma” care înseamnă model sau exemplu. La rândul său se împarte în două cuvinte: „pará” (împreună, alături) și „deīgma” (exemplu, patron). În original însemna patron, model.
     Probabil folosirea mai comună a cuvântului paradigma, implică conceptul de cosmoviziune”. Ca exemplu, în științe sociale, termenul se folosește pentru descrierea setului de experiențe, credințe și valori care afectează forma în care un individ percepe realitatea și forma în care răspunde la această percepție. Trebuie ținut cont că lumea de asemenea este înțeleasă de către paradigmă, de aceea este necesar ca înțelesul de paradigmă să fie forma prin care este înțeleasă lumea, omul și binențeles realitățile apropiate de cunoaștere.
     Să ne imaginăm că paradigma este sistemul operativ (Windows) social stabilit, ce se încarcă în discul nostru rigid (memoria) prin care funcționează toate celelalte programe (arhetipuri). Dacă sistemul nostru operativ este un Windows 98, programele sale vor fi desenate să funcționeze sub zisul sistem operativ, adică un pachet de programe de Office 97 (Word, Excel, PowerPoint) vor funcționa perfect în el, în timp ce altele de Office 2007 nu vor funcționa, pentru că nu sunt desenate pentru această versiune de Windows.
   Cu aceasta vreau să zic că arhetipurile se formează în/pe baza paradigmei actuale în vigoare. Să ținem cont că paradigma din secolul XIX, nu este aceiași ca cea din secolul XXI, pentru că paradigmele se schimbă după cum trece timpul, și în consecință arhetipurile de asemenea.
    Atunci șirul sau ruta de pregătire este următoarea, Paradigma/arhetipul/realitate subiectivă/iluzie/aparențe. Observați că vorbesc de pregătire/formare (a da formă), nu de creație; în ruta de creație Paradigma este absolută și ancestrală, în aceea de pregătire este subiectivă și manipulabilă, și este aceea ce ne interesează pentru scopul nostru. Acum cunoscând ruta putem merge modificând legăturile pentru a primi noi date/informații și să descoperim ce există cu adevărat dincolo de aparențe.

PREGĂTINDU-SE PENTRU PRIMIREA DE DATE (INFORMAȚII)

   Informația este transmisă ființei umane în pachete de date conținute în fișiere (informație) fie prin mediul vizual sau audio, și de asemenea în alte forme de care vom vorbi mai târziu, care la fel precum în computer vor fi deschise și citite de către respectivul său program (arhetip), dacă primim un fișier de Word 97 nu va exista nici o problemă la deschidere, citire sau modificare la alegerea noastră, pentru că este deja compatibil cu oricare Word instalat, dar dacă fișierul este scris în Word 2016 posibil să fie citit (acceptat) numai cu această versiune, sau va fi deschis dar vor lipsi părți sau formatul va fi diferit sau ilizibil. Întâi ce trebuie să facem este pregătirea computerului (adică pe noi) pentru a putea primi, deschide și edita cea mai mare cantitate de fișiere posibil.
   Într-un sistem operativ (paradigmă) de ultimă generație, de exemplu Windows 10, nu vor exista probleme în instalarea oricărei versiuni de Word, dar dacă avem un sistem operativ vechi cum este Windows 95 nu vom putea instala ultimele versiuni de niciun program (arhetip), pentru că nu vor fi suportate nici recunoscute de către sistem. Ce vreau să zic cu asta?, că mai întâi ce avem de făcut este să actualizăm sistemul operativ Windows (paradigma) la o versiune mai nouă pentru a putea instala programe actualizate (arhetipuri) care să poată procesa cu eficiență cea mai mare cantitate și tipuri de fișiere (informație) posibilă.

    Acum probăm sistemul operativ instalat, voi transmite un pachete de date foarte simple, și vei analiza cum este primit, procesat și acceptat sau refuzat de către tine însuți. Citește cu atenție această informație:

   “Nouăzeci și opt la sută (98%) din populația mondială are instalat un învechit sistem operativ, Windows 95, imposibil de procesat date; din doi la sută (2%) restant, nouăzeci și cinci la sută (95%) are instalat Windows 98, XP sau Vista, cu posibilități de procesare de date; din cinci la sută (5%) restantă majoritatea are instalat Windows 7 sau superior, fără nicio problemă de procesare; și un procentaj indefinit dispune de un sistem operativ necunoscut de către om”.

   Scoate-ți dumneavoastră respectivele concluzii și fii atent când accepți sau refuzi această informație pentru a știi în ce procentaj te potrivești, și sistemul operativ (paradigma) ce ai instalat.


   FINALUL INTRODUCERII

   Există două modalități de a schimba un sistem operativ (paradigma), formateare (ștergere) a discului rigid și instalarea noului sistem operativ, sau actualizarea celui instalat la o nouă versiune; oricare dintre cele două opțiuni are nevoie aparte, ca procesorul (creierul) și memoria să suporte noul sistem operativ și să poată procesa datele, cum nu putem schimba în acest caz procesorul și nici să mărim memoria dintr-un motiv logic, va trebui să ne folosim de un truc folosit de către Tehnicieni, care este mărirea vitezei de procesare (Hertz) a procesorului și desemnarea unei părți din discul rigid pentru memoria virtuală.


   Cum este aceasta posibil?, păi iată, creierul omului lucrează exact la fel, cu frecvențe în herți, care conform intensității sale variază în calitate și viteză de procesare a informației între neuroni, nu voi explica în acest moment cum funcționează, voi spune numai că filozofiile orientale practică asta pentru obținearea ridicării nivelului său spiritual.

   Dumneavoastră va trebui să găsiți modalitatea potrivită pentru îndeplinire, fiecare va vedea cum îi merge mai bine, conform ideilor sale și înclinațiilor, este o muncă de durată și delicată, dar dacă sunt constanți vor vedea rezultatele. Dacă formatează trebuie să distrugă toate arhetipurile și paradigmele cunoscute; dacă actualizează trebuie să dea ocazia la noi posibilități, concepte și idei, dvs. Veți alege ce este mai bun și bine pentru situația sa particulară; dar este indispensabil să o ducă la îndeplinire, căci vor continua să fie înșelați de către iluzia creată de către falsa percepție a realității, și manipulată de către alții ce cunosc secretul acesta.

   Cu aceasta consider finalizată introducerea, acum știți cum funcționează și ce trebuie făcut, de acum înainte se va transmite informație în pachete de date, toată reală și adevărată, vă rămâne dvs. sarcina să o acceptați sau refuzați conform pregătirii dvs., nu este intenția mea s-o impun sau să încerc să vă conving, încerc să v-o transmit pentru ca dvs. să investigheze și să scoateți propriile dvs. concluzii, să parcurgheți calea/drumul, încet și la pas ferm, nu credeți nimic orbește, în interiorul dvs. veți găsi discernământul necesar pentru a nu greși și putea parcurge drumul în cea mai bună formă, și amintiți-vă acesta v-a fost marcat pentru dvs. cu ADN creației. 

  P:S. : Datorită timpului redus disponibil pentru traducerea de materiale video, voi traduce materialele video ... dar voi posta doar textual partea esențială în majoritatea cazurilor, astfel continuând acest proiect. Vor exista și video traduse de durate diferite, în funcție de situație. Mulțumesc pentru înțelegere !

  Nu mă credeți, Nu credeți ceea ce spun, Nu credeți ceea ce se spune!
Căutați, cercetați, investigați, analizați, discerneți și credeți-vă pe voi înșivă! 

Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Marian

Această postare este o traducere din :      DDLA TV                               http://detrasdeloaparente.blogspot.com.ar/

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLARIFICARE :

Nu mă crede ! Nu crede nimic din ce se scrie pe acest blog !Investighează, caută, analizează, discerne și crede-te pe tine însuți. Dacă dorești, poți reveni oricând. Acest blog reflectă doar un punct de vedere. Existență Fericită !